Píšeme na blogu Qerka: Profesionální pohostinnost: pro těchto 5 důvodů se k vám budou hosté pravidelně vracet
V rámci naší spolupráce s Qerkem vám přinášíme první ze série článků s radami a tipy na vylepšení vašeho byznysu. Čtěte zde.
V rámci naší spolupráce s Qerkem vám přinášíme první ze série článků s radami a tipy na vylepšení vašeho byznysu. Čtěte zde.
Gastro je show. Restaurační byznys stojí na emocích. Když prodáváte kalorie, jste nahraditelní. A to nechcete. Hosté se chtějí cítit opečovávaní, chtějí zažít něco, co by doma nezažili, ochutnat jídlo, které by si nedokázali sami připravit. V oblasti propagace restaurace platí to samé – musíte ukázat, že to u vás žije
Abyste uspěli, váš kuchař nemusí být génius, ani nemusíte mít restauraci na hlavním náměstí. PROSTŘEDÍ – kompromisy se nevyplatí, pohodlí je nutnost Hostům musíte nabídnout příjemné prostředí – to je bez debat. Nikdo nebude trávit čas někde, kde se necítí dobře. Útulný interiér, úměrný úrovni podniku a sladěný s konceptem, je opravdu